Verkoop nieuwe machines

Een unieke positie binnen H. Witteveen Mechanisatie B.V. hebben de dealerschappen van New Holland en Fella. 

New Holland 

New Holland en Fiat hebben een rijke historie binnen ons bedrijf. Al jaren verzorgen wij de verkoop van nieuwe tractoren binnen de regio. Als klant kunt u bij ons dan ook rekenen op de expertise die hiervoor nodig is. Voor een overzicht van het New Holland leveringsprogramma verwijzen wij u graag naar de website van  New Holland.

Avant Centre

Sinds enkele jaren hebben wij het dealerschap van Avant. Deze unieke kniklader onderscheidt zich buiten zijn stabiliteit om zijn toepasbaarheid.
De meer dan 190 verschillende aanbouwwerktuigen maken van Avant een uiterst multifunctionele lader.

Fella graslandwerktuigen

Ook de nieuwe machines van Fella worden door Witteveen geleverd. Binnen het Fella aanbod vinden we maaiers, schudder en harken.

 

Trelleborg & Mitas

Trelleborg en Mitas zijn samen wereldleider op gebied van banden en complete wielen voor land- en bosbouwmachines, heftrucks en andere behandelingsapparatuur.
Witteveen heeft een grote voorraad banden en het juiste advies om u de beste oplossing te bieden.

 

VGM Van Ginkel Machines

Van Ginkel Machines bouwt al jaren een ruim aanbod van kippers met de hoogste kwalitiet en de nieuwste technologie. Steeds meer klanten weten deze wagens te waarderen vanwege hun betrouwbaarheid en duurzaamheid.

 

Afspraak maken?

 

Wilt u eens geheel vrijblijvend van gedachten wisselen over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Wij staan graag voor u klaar. Neem contact met ons op via onderstaande knop.    

Contact