Over ons

H. Witteveen Mechanisatie B.V. heeft het dealerschap van New Holland voor de gemeentes Apeldoorn, Epe en Voorst. Er is een uitgebreid onderdelen magazijn met tal van onderdelen van New Holland en Fiat, en ook van de meeste werktuigen uit ons leveringspakket hebben we de gangbare onderdelen op voorraad. Tevens zijn we gespecialiseerd in gebruikte onderdelen van Fiat traktoren. Sinds enige jaren zijn we ook een zogenaamd Avant Centre, dat wil zeggen het dealerschap en verhuurcentrum van Avant minishovels en toebehoren.

Voorts bezit het bedrijf het dealerschap van Kongskilde werktuigen, Fella werktuigen, VGM dumpers, Vandaele houtversnipperaars, Bogballe kunstmeststrooiers en Adler werktuigen,. Het bedrijf is sterk in service en maatwerk oplossingen.

Ook voor uw landbouw of industriebanden kunt u bij ons terecht. Wij zijn premium-dealer van Mitas en Trelleborg, en bezitten de nodige kennis en voorraad om u te voorzien van de juiste banden.

Oprichting en ontwikkeling

F.G. Witteveen is in 1940 begonnen met de verkoop van tractoren en landbouwmachines aan de Wenumseweg 43. De activiteiten werden later door de twee zoons, Harm en Ap Witteveen, voortgezet. Sinds 2009 wordt het bedrijf voortgezet door Harold Witteveen, zoon van Harm en Dini Witteveen. Het bedrijf heeft in de loop der jaren een behoorlijke groei doorgemaakt en is uitgegroeid tot een modern en veelzijdig bedrijf ten behoeve van boeren, loonwerkers, hoveniers en overheidsinstellingen.

 

Meer over onze geschiedenis
Uitgebreid assortiment mooie landbouwmachines en tractoren door inruil en inkoop