Machine- en tractoronderhoud uitbesteden

Wij beschikken over een modern uitgeruste werkplaats om aan de eisen van de huidige technieken te kunnen voldoen. We bezitten een hydrauliekslangenpers en een banden demonteerapparaat waarmee banden kunnen worden gedemonteerd. Onze monteurs worden jaarlijks bijgeschoold omtrent de ontwikkelingen van tractoren en werktuigen. Tevens beschikken wij over meerdere compleet ingerichte servicebussen waarmee wij op locatie reparaties en onderhoud kunnen uitvoeren. Ook hydrauliekslangen kunnen wij ter plaatse persen. 

 

Keuring

Ons bedrijf is een Erkend VA-keuringsbedrijf. VA-keur is hét onafhankelijke keurmerk voor machineveiligheid. Wij zorgen voor professionele keuringen van al uw machines. Dat werkt zeker en veilig voor u en uw personeel.

Meer weten? Ga naar VA-keur.

Bel voor persoonlijk advies: 055-3121286

VA-Keur is de periodieke veiligheidskeuring voor arbeidsmiddelen. Deze veiligheidskeuring wordt uitgevoerd door bedrijven, die zijn aangesloten bij brancheorganisatie Fedecom. Arbeidsmiddelen zijn gereedschap, machines en werktuigen in de landbouw-, tuin & park-, intern transport- en industriesector.

  • Eén keurmerk voor al uw arbeidsmiddelen
  • Een completere keuring
  • Gedigitaliseerde en inzichtelijke rapportage

VA-Keur is ISO 27001 gecertificeerd. U weet dus zeker dat we de informatie over uw gekeurde arbeidsmiddelen vertrouwelijk behandelen en opslaan.