New Holland

H. Witteveen Mechanisatie heeft sinds het ontstaan in 1994 het dealerschap van New Holland. Efficiëntie, productiviteit en duurzaamheid zijn kenmerkend voor New Holland. New Holland biedt producten voor veehouders, loonwerkers, wijnbouwers en terreinverzorgers de ruimste keuze aan gebruiksvriendelijke tractoren, oogstmachines en transportmiddelen, met meer dan 100 productlijnen en 400 modellen waaronder machines op maat.

 

Witteveen is gecertificeerd New Holland dealer. We zijn er trots op geclassificeerd te zijn als Advanced Top Partner. Dit houdt in dat we op alle gebieden opgeleide en gemotiveerde mensen hebben, een uitgebreid magazijn met onderdelen en de nodige gereedschappen. Hierbij beschikt het bedrijf over de bijbehorende wereldwijd herkenbare New Holland uitstraling.

Het doel is meer resultaat met minder inspanning, maar ook meer missies met minder emissies. Dat betekent duurzame, efficiënte technologie. In 2006 werd de ‘Clean Energy Leader’-strategie gelanceerd voor de actieve promotie van hernieuwbare brandstoffen, emissiereductiesystemen en duurzame landbouwtechnologie.

 

Naast het 's werelds grootste aanbod landbouwmachines is ook een efficiënte onderdelen- en service ondersteuning belangrijk. New Holland staat dicht bij de klant en is zijn betrouwbare partner. New Holland is ook toonaangevend in het tuin en park segment met een complete lijn compact tractoren. Bij H. Witteveen Mechanisatie kunt u terecht voor een deskundig advies en service. 

Klik hier om de website van New Holland te bekijken