Corona maatregelen

Geachte klanten en relaties,

Omdat de natuur geen rekening houd met het corona virus zullen de werkzaamheden van u en van ons als mechanisatiebedrijf zoveel mogelijk door moeten gaan. Om alles zo goed en zo verantwoordelijk mogelijk te laten verlopen zullen wij ook een aantal maatregelen moeten treffen en vragen wij uw aandacht voor het volgende:


Magazijn:
Als u onderdelen nodig heeft wilt u deze dan vooraf telefonisch doorgeven zodat wij deze klaar kunnen leggen op een afgesproken plek.

Werkplaats:
Wilt u komen voor een reparatie aan uw machine dan graag vooraf even bellen, dan kunt u de klacht doornemen met de werkplaats planning en samen een passende oplossing te zoeken.

Service monteurs:
Er is mogelijkheid dat de monteur bij u op locatie komt voor service, geef hem dan voldoende ruimte en houd afstand van elkaar, minimaal 1,5 meter.

Verkoop:
Om persoonlijk contact zoveel mogelijk te vermijden vinden wij het niet gepast om in deze tijd bij u thuis te komen, wij zijn altijd telefonisch beschikbaar om u van dienst te zijn en uw vragen te beantwoorden.

Algemeen:
Mocht het toch noodzakelijk zijn dat u ons bedrijf binnen gaat, houd dan voldoende afstand tot andere mensen, minimaal 1,5 meter.

Wij vragen uw begrip voor deze situatie.


Harold Witteveen
H. Witteveen Mechanisatie B.V.