Kunnen wij iets voor u betekenen?

Vast wel! Landbouw Mechanisatiebedrijf Witteveen legt zich sinds 1940 toe op de agrarische sector. Een speciale plaats hebben de tractoren en oogstmachines van New Holland en de ruwvoederwinningmachines van Fella. 

Een vakkundig team medewerkers adviseert u graag bij de verkoop van nieuwe- en gebruikte landbouwmachines. Daarnaast zijn onze technici uitstekend in staat preventief machineonderhoud uit te voeren of uw machinepark na uitval snel weer in bedrijf te stellen. Hiervoor hebben wij continu een service bus bij het pad en een uitgebreid onderdelenmagazijn. 

Verhuur van machines 

Heeft u tijdelijk een klus te handelen en zit u niet te wachten op een grote investering? Voor deze vragen hebben wij een uitgebreide vloot met machines die wij voor verhuur aanbieden. Afhankelijk van uw wensen kunt u hiervan gebruik maken. Een overzicht van onze verhuurvloot treft u hier aan. 

Levering van tractoren en machines 

Landbouw Mechanisatiebedrijf Witteveen levert een uitgebreid spectrum aan landbouwmachines. Hierbij kan een onderscheid gemaakt worden in:

  • Gras- en hooibouwmachines
  • Bemesting en grondverbetering
  • Tractoren
  • Grondverzetmachines
  • Onderdelen o.a. New Holland en Fiat

Door inruil en inkoop verkrijgen wij regelmatig een uitgebreid aan assortiment mooie landbouwmachines en tractoren. Een overzicht van onze occasions treft u hier aan. 

Reparatie en onderhoud

Uw machine valt altijd uit op het minst gunstige moment. U zoekt dan ook een partner die de urgentie kent en snel en vakkundig uw machines weer in bedrijf stelt. Meer informatie treft u hier aan.