Klik hier om naar uw account te gaan


Hoe werkt Regent track en trace?
De track en trace module in het object wordt automatisch in werking gezet door de ‘slimme’ bewegingssensor in de tracker en/of het activeren van een contactaansluiting in het te beveiligen object zelf. Bij diverse modellen kunt de positie van het object zelf oproepen via uw persoonlijke webpagina.

Door middel van deze techniek wordt de kans dat het vermiste voertuig wordt teruggevonden aanzienlijk verhoogd. In de praktijk blijkt dat de kans op het terugvinden van het voertuig nagenoeg 100% is (bron: VEBON). Garanties zijn echter niet te geven.

De werking van het volgsysteem is afhankelijk van diverse factoren. Vraag hiernaar bij een van onze verkopers die u graag informeren over alle details en een vrijblijvende demonstratie geven van onze Track & Trace modules.

hwm track

Waarom het Witteveen Heavy Duty Track en trace (land-)bouw systeem?
In de landbouw en bouw/constructie branche’s wordt veel gebruik gemaakt van dure en diefstalgevoelige apparatuur en machine’s. Deze apparatuur en machine’s worden gekenmerkt door een zware belasting van hardware en hun toepassing in verschillende weersomstandigheden en terreinen.De Heavy Duty tracker is ontwikkeld voor juist deze toepassingen.

De Witteveen Heavy Duty Track en trace (land-)bouw module?
De Heavy Duty track en trace systemen hebben allemaal een zware slagvaste en waterdichte (ip67) behuizing waarbij gelet is op trillings-bestendigheid, grote temperatuurs-verschillen en wederom een sterke GPS ontvanger voor toepassingen in objecten die van hoofdzakelijk metalen delen zijn gemaakt. De Heavy Duty track en trace (land-)bouw module is beschikbaar in draadloze en bedrade versies. Kortom, een veelzijdig Track en Trace systeem voor uw zware machines!