Home > Grote verscheidenheid aan merken

Verbeteren door samenwerking

Witteveen Mechanisatie ondersteunt haar kwaliteit en vakmanschap door de samenwerking met hoogwaardige leveranciers. Met de leveranciers wordt samengewerkt als het gaat om:

- Productkennis en opleiding
- Marktinformatie en ontwikkeling
- Productontwikkeling
- Snelle service

Door H. Witteveen Mechanisatie B.V.  wordt samengewerkt met:

 

new holland  

New Holland Tractoren en Oogstmachines

 

Sinds 1895 verbindt New Holland zich ertoe oplossingen te voorzien die de landbouwefficiëntie en -productiviteit verbeteren met toegankelijke technologie. In 2006 werd de ‘Clean Energy Leader’-strategie gelanceerd voor de actieve promotie van hernieuwbare brandstoffen, emissiereductiesystemen en duurzame landbouwtechnologie. New Holland biedt producenten van marktgewassen, veehouders, loonwerkers, wijnbouwers en terreinverzorgers de ruimste keuze aan gebruiksvriendelijke tractoren, oogstmachines en transportmiddelen: meer dan 80 productlijnen en 300 modellen. New Holland vult dit wereldwijd grootste aanbod landbouwmateriaal aan met een efficiënte Onderdelen- en Service-ondersteuning en een reeks op maat gemaakte financiële diensten van een landbouwspecialist. Een bereikbaar en professioneel wereldwijd dealernetwerk garandeert seizoen na seizoen totale bijstand en expertenadvies. New Holland staat dicht bij de klant en is zijn betrouwbare partner.

New Holland Compact Tractoren

Sinds een aantal jaren is New Holland ook toonaangevevend in het tuin en park segment met een complete lijn compact tractoren. Bij ons kunt u terecht voor een deskundig advies en service.

  myboomerd
Fella  

Fella Hooibouwmachines

Al vele jaren is Fella vooruitlopend op het gebied van hooibouw. Witteveen is dealer voor deze productrange en toont diverse machines in haar showroom.

 Vogel & Noot

Voor ons is dit merk een vertrouwd partner als het gaat om landbouwmachines. Naast regulier onderhoud worden nieuwe machines van Vogel & Noot door ons verkocht.

  Vogelnoot
Trioliet  

 Trioliet Voertechniek

Vooruitlopend op de vraag van morgen is Troliet aan ons verbonden voor de levering en service van voermachines, mengmachines en hieraan gerelateerde producten.

 Van Ginkel Machines - VGM

Van Hollandse bodem zijn de VGM Kipwagens. Naast service is ook de verkoop van deze kippers in handen van ons bedrijf.

  VG
Jako  

 Jako

Heeft u het over mest- en transporttechniek, dan heeft u het over Jako. Witteveen is dealer van Jako en levert, onderhoud en repareert de mestmachines en transportmachines van dit Hollanse merk.

 Vandaele

Het uitgebreide Vandaele assortiment is een waardevolle aanvulling als het gaat om een grote diversiteit aan tuinmachines, bosbouwwerktuig en weg- en bermonderhoudmachines.

  Vandaele
Boqballe  

 Bogballe Kunstmeststrooiers

Op het gebied van kunstmeststrooiers is Bogballe de partner.

 Celli Grondbewerkingsmachines

 Voor freesmachines, klepelmaaier en spitmachines  voert Witteveen met te vredenheid al vele jaren het Celli assortiment.

  Celli
Seko Voerwagens  

 

Seko Voerwagens

De voermengwagen van Seko staat bekend om de degelijke constructie en aandrijving. Wij werken nauw samen met de importeur van deze machines.

 

Quappen loaders

Een robuuste, compacte bouw, de indrukwekkende wendbaarheid en stabiliteit… kenmerkend voor Quappen loaders. Quappen loaders zijn mini-laadschop/knikladers met een bijzonder groot hefvermogen in verhouding met het eigen gewicht. Quappen loaders onderscheiden zich in kracht en stabiliteit. Werken met een Quappen loader is werken met een professionele kniklader.

  quappenlogo
adler  

Adler

Veegmachines, sneeuwschuiven, zoutstrooiers en grondboren; topkwaliteit uit Duitsland.